телефонные номера:

США: + 1 718 9242896
РФ: +7 495 1284 791
Позвоните нам
Отправить СМС
Ви мрієте переїхати до Америки та почати нове життя? Якщо так, існує декілька типів доступних для вас віз, в тому числі робочі візи, візи для інвесторів та віза для возз'єднання сім'ї. Наша команда досвідчених спеціалістів з імміграційного права допоможе вам досягти вашої мети та отримати свою грін карту! Дізнайтеся, як можна досягти успіху у цій країні можливостей.
Як іммігрувати в Сполучені Штати
con su abogada de Inmigración, Alice Antonovsky

США надає імміграційні та неімміграційні візи в залежності від мети вашого візиту та бажаної тривалості перебування. Деякі з доступних варіантів включають тимчасову робочу візу, сімейне спонсорство, візи для іноземців з видатними навичками, візи для інвесторів та багато інших.

Свівпрацюючи з імміграційним адвокатом, ви зможете визначити, яка віза найкраще підходить для вашої справи, і забезпечує найкращі шанси для отримання позитивного результату. У нас в юридичній компанії Аліси Антоновської, ми працюємо разом з нашими клієнтами та постійно інформуємо їх про кожний наступний крок робочого процесу.

ДІЗНАЙТЕСЬ ЯК ОТРИМАТИ ГРІН КАРТУ ТА ПЕРЕЇХАТИ В СПОЛУЧЕНІ ШТАТИ

 

Перед поданням заявки на
отримання грін карти з України
  • Зв’яжіться з нашою командою для отримання конфіденційної консультації для того, щоб визначити найкращі для можливості для отримання візи в США. Існує декілька доступних варіантів, і наша оцінка допоможе вам визначити правильний напрямок дій.
  • Визначте варіант, який найкраще підходить для вас, і обов’язково підготуйте всю необхідну документацію. Неповна заявка може повернутися назад або вплинути на остаточне рішення.
  • Проведіть дослідження поточних законів про імміграцію та дізнайтесь про останні зміни. Люди часто покладаються на поради отримання віз згідно досвіду своїх друзів та членів родини, які можуть бути більше недійсними. Кожна справа є унікальною, і імміграційні органи мають різний підхід щодо їх розглядання.
ДЛЯ ДОДАТКОВОЇ ІНФОРМАЦІЇ ЗВ'ЯЖІТЬСЯ З НАШИМ ОФІСОМ (212) 729-5720
получить конфиденциальную консультацию
получить честный и надежный совет от иммиграционного адвоката Алисы Антоновской
Home > Ukranian
Імміграція в США | Поспілкуйтесь з експертом | імміграційний адвокат | AANTLAW.COM Експерт-юрист по імміграції Аліса Антоновська може Вам допомогти! не витрачайте час даремно. Закони імміграції в США змінюються швидко! 2018-11-09
Law Offices of Alice Antonovsky, PLLC
626 Sheepshead Bay Road, Suite 630 (at W. 6th St), Brooklyn, New York 11224
+7 495 1284 791













Your Immigration Lawyer
Alice Antonovsky
New York, NY